Update Corona – Huisartsenpraktijk Driebruggen – Driebruggen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Driebruggen
Burg. Doormanstraat 25 3465 KD
Driebruggen

Update Corona

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 zijn er een hoop versoepelingen in gegaan. Tegelijkertijd hebben we nog steeds te maken met hoge besmettingscijfers en zien we ook hoge uitvalcijfers door ziekte en quarantaine in de huisartsenzorg.

Vanwege het belang om de zorg overeind te houden en om kwetsbare mensen te beschermen, adviseren we om binnen de huisartsenpraktijken preventief mondneusmaskers te blijven dragen, zowel door de zorgverleners als patiënten.
Daarnaast blijven in de huisartsenpraktijken de andere basismaatregelen van belang, zoals, zoveel mogelijk anderhalve meter afstand houd, testen bij klachten, hygiëne en goede ventilatie.

Aangezien ook wij aan de 1,5m en extra hygiëne maatregelen gebonden zijn en om de kans op besmetting voor u en ons zo klein mogelijk te maken, hebben we onze spreekuren anders moeten inrichten.

Wij vragen u daarom:

  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Kom op tijd
  • Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft
  • Kom niet naar de praktijk bij klachten van hoesten, verkoudheid, koorts en benauwdheid. Neem bij deze klachten telefonisch contact op met de assistente. Zij kijkt dan met u hoe wij u het beste zorg kunnen verlenen
  • Wij geven geen handen

Voor vragen over testen kunt u terecht bij de GGD middels nummer 0800-1202. Bij algemene vragen over corona verwijzen wij u naar de website RIVM.nl en thuisarts.nl.

Mocht uw e-mailadres nog niet bij ons bekend zijn dan ontvangen wij deze graag van u. Wij zullen verwijzingen en labformulieren dan naar u toe kunnen mailen, zodat u deze niet hoeft op te komen halen.

Voor verdere vragen staan wij u graag telefonisch te woord.

Team Huisartsenpraktijk Driebruggen