Apotheek – Huisartsenpraktijk Driebruggen – Driebruggen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Driebruggen
Burg. Doormanstraat 25 3465 KD
Driebruggen

Apotheek

De praktijk is apotheekhoudend, u kunt voor al uw medicijnen bij ons terecht, ook de recepten van de specialist. Wij adviseren om zo mogelijk niet uw medicijnen elders te halen aangezien de controle dan niet goed te waarborgen is. Als u ontslagen wordt uit het St. Antonius Ziekenhuis hoeft u niet naar het St. Antonius Apotheek te gaan, maar kunt u gewoon bij ons terecht.

Herhaalrecepten kunt u op diverse manieren aanvragen, onze voorkeur gaat er naar uit om het door ons te laten doen, dan zorgen wij er voor dat alles gelijk loopt en u op tijd een e-mail krijgt dat het klaar staat, u kunt hiervoor contact opnemen via huisartsendriebruggen@ezorg.nl

Wij bezorgen ook medicijnen, met name voor mensen die niet makkelijk in staat zijn om ze op te halen, de bezorging is iedere maandag en donderdag. Op maandag en op donderdag wordt er op beide dagen ´s middags bezorgd.
(Bij feestdagen op maandag wordt het dinsdag overdag bezorgd.)

In de avond- nacht en weekenden wordt de apotheek waargenomen door de Dienstapotheek Midden-Holland (DAM) die naast de Huisartsenpost ligt. Telefoon: 0182-698820. U kunt hier klikken voor de website.

Als u veel medicijnen gebruikt kunt u vragen om een medicatie beoordeling vanuit de apotheek, dan nemen we samen met u al uw medicijnen door en als er aanleiding voor is worden voorschriften aangepast.

Fax apotheek: 0348 704117

 

Openingstijden van de apotheek zijn:

Dagelijks van 08.00 tot 10.00,  10.30 tot 12.00 en 16.00 tot 17.00 (ook woensdag open!)
Dagelijks gesloten tussen 12.00 en 16.00.
Wilt u zo vriendelijk zijn om zoveel mogelijk deze tijden aan te houden. De assistentes krijgen zo de gelegenheid om uw medicatie klaar te maken en ook hun andere werkzaamheden te kunnen verrichten.